Istoric

interview

Asociația de Binefacere PRO VITAM s-a înființat la Resita în anul 2003 ca și organizație non-profit propunandu-și să furnizeze servicii socio-medicale specializate către comunitate.

social-care

În anul 2004 ia nastere Unitatea de Îngrijiri la Domiciliu,  pentru persoane vârstnice, persoane vârstnice dependente și persoane cu dizabilitati, împreuna cu Centrul de Formare Profesională având ca obiect de activitate instruirea de personal ca și „îngrijitor de batrani la domiciliu”.

physiotherapy

În anul 2005 în baza unui proiect finanțat de Ministerul Muncii, Solidarității sociale și Familiei, in valoare de 50.000 de Euro se deschide Centrul de zi PRO VITAM asigurând servicii de consiliere și recuperare-reabilitare.

hospital

Centrul de Recuperare Neuromotorie PRO VITAM se înființează în anul 2007 ca și centru rezidențial cu o capacitate de 55 de locuri asigurând servicii de asistență socio-medicala, îngrijire, recuperare și reabilitare pentru persoane cu deficiențe neuropsihomotorii și locomotorii.

Misiune

Misiunea PRO VITAM este să asigure servicii medicale de cea mai înaltă calitate întru-un mod accesibil acoperind o arie cât mai largă de domenii.

Valori

lifeline-in-a-heart-outline
apple
hospital-sign
brain

CORECTITUDINE

INTEGRITATE

LOIALITATE

ACCESIBILITATE